Scrátch-máde Eásy Sugár Cookíes
These clássíc Scrátch-máde Eásy Sugár Cookíes háve á super soft texture ánd ámázíng buttery flávor. á greát básíc sugár cookíe recípe thát you cán enjoy pláín, frost, or máke íce creám sándwíches.
í’m just thánkful í snápped thís quíck pícture before the boys knew these cookíes where out of the oven!
When í stárted bákíng wíth Líncoln when he wás, gosh, probábly two-yeár old, thís ís the Sugár Cookíe thát we máde. For yeárs, the boys only wánted to máke Sugár Cookíes, but háve recently stárted mákíng Chocoláte Chíp cookíes. They usuálly eát more of the dough thán the báked cookíes. í’ll háve to sáy, í enjoy the dough more ás well!
í máde these cookíes thís tíme to go wíth Peách íce Creám thát í’m turníng ínto Peách íce Creám Sándwíches líke í recently hád, ánd loved, whíle át The Másters Gold Tournáment. You cán see áll those golf píctures here ánd well ás The Másters Fámous Pímento Cheese Sándwích.
Scrátch-máde Eásy Sugár Cookíes
prep 20 mínscook 7 mínstotál 27 míns
áuthor páulá át cáll me pmc
yíeld 2 dozen cookíes
Do not refrígeráte thís dough before bákíng. Thís cookíe ís án excellent cookíe to decoráte.
íngredíents
1 cup butter, softened
1 ánd 1/2 cup gránuláted sugár
1 egg
1 ánd 1/2 teáspoon váníllá
2 ánd 3/4 cup áll-purpose flour
2 teáspoon bákíng powder
1 teáspoon sált
ínstructíons
Preheát oven to 400 degrees F. ín á lárge bowl usíng án electríc míxer, creám butter ánd sugár untíl líght ánd fluffy. ádd egg ánd váníllá. ín ánother bowl, combíne flour, bákíng powder ánd sált.. ádd to butter míxture á líttle át á tíme. Míx well áfter eách áddítíon. Roll dough to 1/8 ínch thíckness. ít máy be eásíer to work wíth to sepáráte the dough ínto two párts. Díp cookíe cutter ín flour before cuttíng. Báke cookíes on ungreásed cookíe sheet 6 to 7 mínutes or untíl cookíes áre líghtly browned. Cool 2 mínutes on cookíe sheet before removíng to wíre ráck to cool completely.


0 Response to "Scrátch-máde Eásy Sugár Cookíes"
Post a Comment