Márs Bár Cheesecáke


Márs Bár Cheesecáke

íngredíents
250 g chocoláte bíscuíts
125 g butter melted
1 tbs váníllá sugár
Butterscotch Sáuce
1 tbs brown sugár
20 g butter
2 tbs creám
Chocoláte Sáuce
60 g mílk chocoláte fínely chopped
2 tbs creám
Fíllíng
1/4 cup wáter boílíng
3 tsp gelátíne powder
500 g creám cheese softened
1/2 cup cáster sugár
200 ml thíckened creám
3 Márs Bárs fínely chopped

Equípment
1 20cm spríngform pán
1 bámboo skewers
1 bowl
1 jug
1 sáucepán
1 electríc míxer

Method
STEP 1 Báse: Process bíscuíts untíl míxture resembles fíne breádcrumbs. Míx ín butter ánd váníllá sugár untíl just combíned.
STEP 2 Press míxture evenly over báse ánd up ½ the síde of spríng-form tín. Pláce on tráy ánd refrígeráte ábout 30 mínutes or untíl fírm.
STEP 3 Butterscotch Sáuce: Combíne brown sugár, butter ánd creám ín smáll sáucepán. Stír over low heát, wíthout boílíng, untíl sugár díssolves. Set ásíde to cool ánd thícken.
STEP 4 Chocoláte Sáuce: Combíne chocoláte ánd creám ín ánother smáll sáucepán, stír untíl chocoláte melts. Set ásíde to cool ánd thícken.
STEP 5 Fíllíng: Sprínkle gelátíne 1 teáspoon át á tíme over the boílíng wáter ín á heátproof jug ánd stír untíl gelátíne díssolves. Cool for severál mínutes.



0 Response to "Márs Bár Cheesecáke"

Post a Comment