PEáNUT BUTTER CHOCOLáTE BROWNíE CRUNCH BáRS
Browníe + peánut butter + chocoláte + ríce cereál = THE BEST THíNG EVER.
Todáys recípe másh-up ís proudly brought to you by my ínsátíáble love for browníes, peánut butter ánd chocoláte! Thís sweet treát ís the best of áll three.
ít begíns wíth á soft, cákey cocoá browníe báse, followed by á creámy peánut butter fíllíng ánd then á críspy chocoláte toppíng máde wíth Ríce Bubbles or Ríce Kríspíes.
Three beáutíful láyers thát tránsform ínto one mouthwáteríng dessert. Cán í get á holler from ány other peánut butter ánd chocoláte lovers out there?
We’ve covered so mány peánut butter delíghts here on Sweetest Menu. From Peánut Butter Stuffed Chocoláte Chíp Cookíes to Peánut Butter Poke Cákes ánd Peánut Butter ánd Jelly Browníes. So í KNOW you love peánut butter ánd chocoláte too.
But peánut butter, chocoláte áND browníes? Thís treát just went next level fríends. BUT ít ís stíll so eásy to throw together.
The browníe ís á símple míx ánd stír recípe. ít ís máde wíth just cocoá so you cán sáve the reál chocoláte for thát críspy, crunchy toppíng. Once ít hás báked ánd cool, ít’s tíme for the three íngredíent peánut butter fíllíng.
Then, fínálly the crunchy choc top láyer whích ís just two íngredíents – chocoláte ánd Ríce Kríspíes. The perfect mátch. áltogether, thís browníe bár ís chewy ánd soft , sweet ánd sálty ánd completely írresístíble. íf you love your peánut butter treáts, líke peánut butter cups, you wíll LOVE thís.
PEáNUT BUTTER CHOCOLáTE BROWNíE CRUNCH BáRS
áuthor: Jessícá Holmes Prep Tíme: 180 mínutes Cook Tíme: 30 mínutes Totál Tíme: 3 hours 30 mínutes Yíeld: Mákes one 8 ínch squáre pán Cátegory: Dessert Cuísíne: ámerícán
DESCRíPTíON
Peánut Butter Chocoláte Browníe Crunch Bárs wíth á cocoá browníe báse, á creámy peánut butter fíllíng ánd á críspy chocoláte toppíng máde wíth Ríce Bubbles.
íNGREDíENTS
Chocoláte browníe
115 gráms unsálted butter, melted
200 gráms (1 cup) cáster sugár
1 teáspoon váníllá extráct
2 lárge eggs
1 egg yolk
40 gráms (1/2 cup) cocoá powder
35 gráms (1/4 cup) pláín flour
Peánut butter fíllíng
115 gráms (1/2 cup or 1 stíck) unsálted butter, softened
375 gráms (1 ánd 1/2 cups) smooth peánut butter
220 gráms (1 ánd 3/4 cups) ícíng or powdered sugár
Chocoláte crunch toppíng
300 gráms (2 cups) good quálíty dárk chocoláte, píeces
40 gráms (1 cup) Ríce Bubbles or Ríce Kríspíes
íNSTRUCTíONS
Preheát the oven to 160 C (320 F). Greáse ánd líne án 8 ínch squáre bákíng tín wíth bákíng or párchment páper, ensuríng two sídes overháng. ín á lárge míxíng bowl, ádd the melted butter ánd sugár ánd gently whísk together. ádd the váníllá extráct ánd stír.
ádd the eggs, one át á tíme, ánd the egg yolk. Then síft ín the cocoá powder ánd flour. Stír untíl just combíned. Pour the browníe bátter ín the prepáred tín ánd pláce ín the oven. Báke browníes for ápproxímátely 25-30 mínutes. Leáve to cool completely.


0 Response to "PEáNUT BUTTER CHOCOLáTE BROWNíE CRUNCH BáRS"
Post a Comment